06 48408419           

info@recraft.nl           

Rob van den Eshof         

BIG 79064529504

Lees hieronder de ervaringen die anderen gehad hebben bij Recraft:


Rob als vakman ken ik al 10 jaar. De laatste tijd had ik veel pijn aan mijn rechter been. Die pijn ging maar niet over en werd zelfs erger.

Dus toch maar weer aan Rob gevraagd of hij wat kon doen voor mij. Heel snel een afspraak gekregen. Echt strompelend en mij aan de leuning vasthoudend op de trap, kwam ik bij zijn nieuwe behandelruimte.

Na een rustig gesprek waarbij Rob mij wat vragen stelde, mocht ik op zijn behandelbank plaatsnemen. Een half uurtje later was de pijn erg veel minder, kon ik mij weer vrij bewegen en had een aantal zinnige suggesties op zak gekregen hoe ik mijn conditie kon verbeteren.

Heel licht en blij verliet ik de praktijk, zonder pijn en makkelijk bewegend. Bijna een wondertje en voor Rob heel gewoon, zijn werk.


Update na 3 maanden Gezond Bewegen:
Het wordt steeds leuker voor mij om te bewegen (sporten misschien wel). Wat een prestatie van Rob om een fervent niet-sporter 2x per week een heel gevarieerd en goed vol te houden (sport-)schema aan te bieden. Fijn en super Rob!! Dank.

Egbert, Soest 65jaar

Tijdens mijn zwangerschap ben ik ivm bekkenklachten onder behandeling geweest bij Rob. Rob neemt tijdens elke afspraak de tijd en rust om te beoordelen waar er op dat moment het beste is en handelt hiernaar. Hij houdt rekening met mijn persoonlijke situatie, als iets niet haalbaar is (bijvoorbeeld meer rust nemen) zoekt hij naar een alternatief.

Rob is flexibel, zowel in afspraken als in de behandelingen. Hij werkt niet 'binnen de hokjes', maar benut al zijn kennis en ervaring om de behandeling zo passend mogelijk te maken.

Pauline, Amersfoort 30 jaar

Vakmanschap, klantgericht, respectvol, plezier vinden in bewegen!

Na een half jaar fysiotherapie waarbij allerlei pijntjes zijn weggewerkt door Recraft, was het blijkbaar zo ver dat ik onder zijn begeleiding aan het bewegen mag, om conditie op te bouwen.

De afgelopen 60 jaar heb ik bewegen zoveel als mogelijk vermeden, met als reden: niet leuk.

En wat schetst mijn verrassing: na twee keer is de drempel om bij Movementclub 033 binnen te stappen en mij te melden bij Recraft weg.
In een heel erg luxe omgeving met erg mooie apparatuur krijg ik nu in een 1 op 1 situatie plezier in het bewegen. Niets hoeft, Rob let erg goed op wat ik doe en geeft positieve feedback.

Ik ervaar het als erg luxe maar volgens Rob is het "gewoon" sportfysio.

Ik prijs mij gelukkig bij een van de beste zo niet de beste fysiotherapeut in behandeling te zijn.

Henk, Amersfoort 64 jaar

Ik kan Rob van harte aanbevelen als therapeut/trainer. Ik ben 8 jaar geleden bij Rob gekomen met klachten aan mijn onderrug. Niet alleen werkt Rob aan je fysiek, maar ook het mentale aspect wordt meegepakt. Rob ondersteunt het proces waarvoor je zelf voor een groot deel verantwoordelijk bent. Je moet zelf naar je lijf luisteren en naar aanleiding daarvan je oefeningen doen die Rob adviseert.

Door twee zwangerschappen en een aantal andere situaties heb ik Rob de afgelopen jaren af en aan voor langere tijd bezocht. Rob is zeer flexibel en werkt niet op de klok, wat zoveel inhoudt als dat hij de tijd voor je neemt en zich niet op laat jagen. Dit betekent niet dat hij vaak uitloopt, het betekent wel dat je het gevoel hebt dat hij er op dat moment volledig voor je is.

Ik kan me geen betere begeleider bedenken dan Rob in een tijd waarbij je lichaam niet doet wat je zou willen dat het doet!

Wendy, Amersfoort 39 jaar.

,