06 48408419           

info@recraft.nl           

Rob van den Eshof         

BIG 79064529504

(Sport)Fysiotherapie

Master of SPORTFYSIOTHERAPIE

Kort door de bocht:
Deze master geeft mij de kennis en kunde om je op topsportniveau te behandelen / begeleiden / coachen! Ook (of juist vooral) wanneer je geen topsporter bent, maar wel pijnvrij, klachtenvrij en fit door het leven wil gaan.

Dit is de officiële omschrijving van het domein Sportfysiotherapie;

Sportfysiotherapie is het paramedisch specialisme dat zich richt op het bevorderen, waarborgen en herstellen van de gezondheid van mensen die (weer) willen inspannen, activiteiten willen ontplooien of sporten met als kenmerk dat deze met een hogere intensiteit en/of met een grotere omvang wordt uitgevoerd dan in het Algemeen Dagelijks Leven (ADL) gebruikelijk is.

Sportfysiotherapie wordt dus ingezet bij begeleiding van herstel, ontwikkeling en behoud van de individuele sportvaardigheid dat gekenmerkt wordt door een hogere intensiteit en/of een grotere omvang dan bij het ADL wordt uitgevoerd. Sportfysiotherapeuten komen via een proces van klinisch redeneren tot een specifieke sportfysiotherapeutische diagnose, die richting en inhoud geeft aan gepaste sportfysiotherapeutische interventies.

LET OP: ik werk niet meer als een fysiotherapeut en alles wat ik doe gaat niet vergoed worden vanuit de zorgverzekering. Echter zal ik mijn kennis, kunde en ervaringen die ik in de afgelopen 18 jaar heb opgedaan wel inzetten tijdens onze sessies.